Antena Căutare

VEDETA a apărut AȘA în emisiune! Oamenii au trimis sute de plângeri! Uite despre CINE este vorba!

Una dintre cele mai apreciate vedete ale momentului a reușit să stârnească multă vâlvă atunci când a apărut în cadrul unei emisiuni televizate.

Una dintre cele mai apreciate vedete ale momentului a reușit să stârnească multă vâlvă atunci când a apărut în cadrul unei emisiuni televizate.

Rita Ora a fost recent admisă ca jurat al emisiunii britanice „The Voice”. Invitată la BBC, artista și-a făcut apariția într-o ținută ce i-a făcut pe mulți să rămână cu gurile căscate.

Cântăreața a avut un decolteu extrem de generos, ce a stârnit reacții în lanț. Se pare că televiziunea a primit ulterior sute de sesizări referitoare la ținuta inadecvată a artistei. Valul de plângeri a determinat televiziunea britanică să își ceară scuze pe pagina de Facebook pentru situația neprevăzută.

VIDEO inedit: Ai nevoie de o foarfecă și de niște ață: Uite la ce îți poate folosi un ciorap vechi... Un comentariu pe FACEBOOK i-a adus NOUĂ LUNI de închisoare! Uite ce a scris la o simplă poză!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x