Antena Căutare

„Venirea ANTIHRISTULUI va aduce vremuri CUMPLITE pentru ROMÂNIA!” Părintele care a prezis SFÂRȘITUL!

Sfinții părinți ai României au făcut numeroase profeții despre soarta României și a omenirii. Printre aceștia este și Ilarion Argatu, care a prevestit venirea Antihristului.

Sfinții părinți ai României au făcut numeroase profeții despre soarta României și a omenirii. Printre aceștia este și Ilarion Argatu, care a prevestit venirea Antihristului.

Potrivit acestuia, Antihristul va veni pe pământ și va sta în jur de trei ani și jumătate, perioadă în care omenirea va cunoaște cea mai grea perioadă a existenței sale. Se pare că Diavolul va încerca să îi pecetluiască pe adepții săi. Pe ceilalți nu îi va forța să îi devină adepți, dar aceștia vor fi nevoiți să plătească niște taxe.

„Crima şi desfrâul va fi la drumul mare. Nici în munţi, nici în păduri nu vei găsi locul curat din cauza desfrâului şi a barbariilor care se vor face. Femeile vor umbla ziua în amiaza mare pe stradă goale. Şi în biserici vor intra despoiate şi neruşinate. Ce vezi că fac pe străzi haitele de câini umblând în călduri aşa vor face oamenii. Respectul şi mila faţă de om va dispărea. De Dumnezeu foarte puţini şi pentru puţin timp îşi vor aduce aminte. Cei ce vor vorbi de Dumnezeu, vor suferi de la cei necredincioşi: ocări, bătăi, prigoană, nedreptate, vor fi scoşi din serviciu, din case, alungaţi din comunitate ca pe un rău.”

Părintele spune că durerea va fi atât de mare, încât oamenii vor striga „ieşiţi voi din mormânt ca să intrăm noi, că nu mai putem suferi!”.

„Se vor duce la munţi şi vor implora ca muntele să-i acopere că nu mai pot răbda. Semnele apocaliptice trebuie să se împlinească.”

Galerie FOTO: Pe noi ne apucă râsul, dar ei, săracii, nici nu mișcă! Uite cum susțin elevii chinezi examenul maturității... Cele mai tari mesaje scrise de români pe buletinele de vot din turul al doilea! E de-a râsu' plânsu'......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x