Antena Căutare

Vezi de ce barbarie este in stare secretara lui Nicolae Ceausescu! A fost arestata pentru ca-si batea pacientii

O femeie de nationalitate romana care lucreaza ca asistenta medicala in Italia a fost arestata pentru ca isi batea pacientii bolnavi de Alzheimer  la o clinica din localitatea Ittiri. Se pare ca femeia este chiar fosta secretara a lui Nicolae Ceausescu, dupa cum relateaza portalul iromeni.com.

Numele ei este Maria Trusca si s-a nascut la Bicaz. Femeia a fost arestata in luna august, alaturi de alti 15 angajati de la clinica din Ittiri.

Fosta secretara a lui Ceausescu este acuzata ca i-a supus pe bolnavi unui tratament extrem de agresiv. Ea a fost arestata in urma unui flagrant, fiind filmata chiar in timp ce il batea pe unul dintre pacienti si arunca galeti cu apa pe el, scrie portalul iromeni.com.

Acum, Maria Trusca s-ar afla in arest la domiciliu. Romanca are 53 de ani si a plecat din tara imediat dupa Revolutie. Ea s-a stabilit in Porto Torres, iar apoi a devenit asistenta la clinica din Ittiri.

Sta la 30 de metri de...lava incinsa la 1.150 grade celsius... Familia unei femei din Norvegia castiga la loterie de fiecare data cand aceasta este insarcinata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x