Antena Căutare

VIDEO! A gasit o perla intr-o felie de pizza cu scoici

A americanca a avut supriza vietii cand a iesit la pizza: a gasit o perla intr-o bucata din mancare, scrie Huffington Post.

Pamela Levi a crezut ca si-a pierdut un dinte in momentul in care a muscat dintr-o felie de pizza si a simtit un obiect dur. Insa, spre norocul ei, a gasit o perla la un restaurant din Columbia, acolo un se serveste un sortiment de pizza cu scoici.

Patronul localului a fost primul care si-a dat seama de comoara gasita de femeie.

"Am vazut-o pe clienta cum a ramas mirat de ceea ce a gasit in mancare, iar cand m-am uitat cu atentie am vazut ca musca dintr-o perla", a spus acesta.

Femeia se poate considera destul de norocoasa, avand in vedere ca sansele sa gasesti o piatra pretioasa intr-o pizza sunt destul de mici, 1 la 12,000.

"Cand eram mai tanara, am mai auzit la stiri cum cineva gasise tot o perla si m-am gandit ca nu se poate asa cea. Dar iata ca mi s-a intamplat si mie si deci e posibil", a mai spus aceasta.

SUA: Pastravi mutanti, descoperiti in apele din Idaho... VIDEO! La 15 ani a ridicat o masina de aproape o tona pentru a-si salva bunicul de la moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x