Antena Căutare

VIDEO: Chris P. Bacon, porcusorul cu tractiune pe fata!

Un porcusor din Statele Unite, pe nume Chris P. Bacon, a aflat pentru prima data ce inseamna sa mergi. Nascut cu o malformatie la picioarele din spate, micul animal a primit o proteza pe cat de simpla,  pe atat de eficienta, de la un medic veterinar din Clermont, Florida. Acum, porcusorul se misca prin casa fara nicio problema.

Pentru porcusor, care a primit proteza la doar zece zile de la nastere, primii pasi au fost – fara indoiala – dificili. Insa, cu rabdare si perseverenta, a reusit sa se miste din loc. In stilul caracteristic.



Important e ca duce o viata frumoasa... Se poate deplasa, are garantia ca nu va ajunge pe gratar (in ciuda numelui) si, in plus, papa zilnic lapte. Cu biberonul!



foto: Hepta.ro

VIDEO! De ce se uita un leopard in oglinda? De curiozitate...... "Gurita mica si rosie ca o cireasa coapta, un corp minunat, sculptat parca": Vezi cum arata prima Miss Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x