Antena Căutare

VIDEO! Doi copii din Timisoara si Arad au acelasi CNP

S-au nascut in acelasi oras, in aceeasi zi si, ca 'bonus', au primit si CNP identic! Este cazul a doi baieti, acum unul in Timisoara si altul in Arad, care isi cara parintii prin primarii ca sa repare o greseala a celor de la Evidenta Populatiei facuta acum sapte ani.

Cei doi baieti s-au nascut pe trei mai 2005, in Timisoara. Au fost inregistrati la cateva zile diferenta, insa ambii au primit acelasi CNP. Evident, nimeni nu a stiut nimic. Asta pana cand mama unuia dintre ei a incetat sa mai primeasca indemnizatia pentru copil. Am fost la primarie, acolo am verificat.

A rezultat ca CNP-ul nostru este cel corect. I s-a pus o stampila pe spate. Ni s-a spus ca problema s-a rezolvat. Dar nu se rezolvase. La scurt timp, alocatia s-a facut iar nevazuta. Mai mult, nu mai puteau lua trimiteri de la medicul de familie. Nu puteau sa plece din tara.

Femeile sunt revoltate. Abia acum, mama celuilalt baiat a facut rost de numarul ei. Problema doamnei este simpla. Solicita un nou certificat prin primaria Arad, nu trebuie sa vina in Timisoara. Cat despre greseala. explicatia e clara. Cine nu munceste, nu greseste.

VIDEO! Horoscop: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 11 mai!... VIDEO! Cativa pui de urs se joaca precum niste copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x