Antena Căutare

VIDEO EXPLICIT! Dorel, prins în ipostaze intime chiar în dormitorul casei pe care o renova. Proprietarii sunt uluiți de ce au văzut pe camere!

Un cuplu britanic - domnul A și doamna B, au rămas împietriți și plini de dezgust atunci când a constatat că unul dintre muncitorii în construcție angajați pentru a le renova locuința se masturba chiar în dormitorul lor.

Un cuplu britanic - domnul A și doamna B, au rămas împietriți și plini de dezgust atunci când a constatat că unul dintre muncitorii în construcție angajați pentru a le renova locuința se masturba chiar în dormitorul lor, scrie publicația metro.co.uk, citată de jurnalul.ro.

"M-am simțit bolnav, senzația a fost fizică, boală. Am fost extrem de furios. Pentru a descrie cel mai bine senzația pe care am simțit-o, pot spune că a fost ca și cum aș fi fost violat. Mi s-a întors stomacul pe dos, o oroare! Nu ne-am putut întoarce în apartamentul nostru vreme de o săptămână, am locuit la soacra mea", a declarat Mr. A jurnaliștilor.

Totul a ieșit la iveală în momentul în care proprietarii au vizionat camerele video instalate în casă.

Singura măsură ce s-a luat împotriva muncitorului a fost concedierea sa, poliția fiind incapabilă să-l sancționeze.

Cutremurător: Au vrut ca bebeluşul să fie lângă ei, însă niciodată nu s-au gândit la asta! Ce s-a întâmplat apoi i-a dăr... Mânca cinci pungi de chipsuri pe zi şi i se spunea "BALENA"! Acum, arată ca un top model şi bărbaţii se holbea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x