VIDEO: I-a atras atenția o fotografie din ziar și a privit-o mai atent! Ce a descoperit această femeie apoi

 

Jaquelyn Martin, fotograf de profesie, a fost profund impresionată de un om al străzii extrem de tânăr, care tremura de frig, într-o zi de iarnă. A știut din prima clipă că acel cadru pe care-l va lua va avea impact, însă nu s-a gândit că va schimba o viață.

”M-am prezentat, i-am întins mâna, dar el n-a fost receptiv. Și-a pronunțat doar numele, ”Nick”. Imaginea lui a ajuns, însă, în ziarul USA Today, iar o femeie, pe nume Michelle, l-a recunoscut. Era chiar mama lui.”, a povestit Jaquelin, conform Viral Nova.

Nick sau Nicholas A. Simmons, în vârstă de 20 de ani, dispăruse de acasă de patru zile și nu-și luase cu el nimic. Nici o geacă, nici telefon și nici mașină. Familia era extrem de îngrijorată și alertase autoritățile, dar Nick nu era de găsit. Până într-o zi, când imaginea inedită a fost observată de mama lui.

Acum, însă, acesta s-a reîntors în sânul familiei, unde beneficiază de toată atenția. Iar Jaquelyn a rămas cu satisfacția că imaginea pe care a imortalizat-o a reunit o familie într-un moment de cumpănă.

Sursa: Viralnova

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe