Antena Căutare

Lecția pe care le-a dat-o un biciclist unor POLITIȘTI care parcaseră neregulamentar: "Ați auzit de puterea exemplului?" Răspunsul lor e ULUITOR!

Atunci când oamenii legii nu respectă legea, avea de-a face cu un caz care merită destul de multă atenție. Asta și-a zis un tânăr biciclist, care a surprins un echipaj de la Poliția Rutieră staționat neregulamentar. Bărbatul s-a apropiat de polițiști și le-a adresat o întrebare simplă: “Ati auzit vreodata de puterea exemplului?”.

Atunci când oamenii legii nu respectă legea, avea de-a face cu un caz care merită destul de multă atenție.

Asta și-a zis un tânăr biciclist, care a surprins un echipaj de la Poliția Rutieră staționat neregulamentar. Bărbatul s-a apropiat de polițiști și le-a adresat o întrebare simplă: “Ati auzit vreodata de puterea exemplului?”.

Răspunsul lor nu a fost menit să lămurească pe nimeni, mai ales că tânărul care i-a filmat susține că aceștia stăteau liniștiți în mașină, pe Facebook.

„Ne-am mai intalnit in aceeasi situatie, exact aceeasi situatie”, a raspuns cel de la volan. Acelasi biciclist a continuat: “Daca sunteti de la Politia Rutiera, la cati metri de trecerea de pietoni se parcheaza?”.

Raspunsul politistului a venit prompt: “Aveti perfecta dreptate. Suntem in misiune. Nu stau aici ca vreau eu sa stau aici. Eu nu stau aici de placere, e un ordin de serviciu”.

Clipul a fost postat pe internet și a devenit, în scurt timp, viral.

Priviți!

VIDEO EXCEPȚIONAL!N-au prioritate și semafoare, dar funcționează impecabil! Nu trec pe rând, ci toți deodată!... SFÂȘIETOR! Scrisoarea publică a unei mame: "Ajutor, vreau să îmi abandonez soţul şi fetiţa, pe care NU O IUBESC&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x