Antena Căutare

VIDEO- NU ai să mai porți niciodată pantofi CU TOC după ce vezi ce se va întâmpla cu picioarele tale

Pantoful cu toc face piciorul frumos.Pantofii sunt accesoriile cele mai iubite de femei, mai ales când le alungesc picioarele și îi asortează cu o rochie elegantă .

Pantoful cu toc face piciorul frumos.Pantofii sunt accesoriile cele mai iubite de femei, mai ales când le alungesc picioarele și îi asortează cu o rochie elegantă .


Nu de puține ori am ajuns acasă cu pantofii în mână și cu dureri cumplite de picioare, că doar baba rabdă la frumusețe. Chiar dacă știm că mersul pe stradă cu pantofi cu toc nu este cel mai benefic tratament pentru spate şi picioare, totuși continuăm să îi purtăm cu fiecare ocazie.


Royal National Orthopaedic Hospital din Marea Britanie a descoperit o tehnologie de scanare 3D care ne arată exact ce se întâmplă cu picioarele noastre când purtăm tocuri-şi lucrurile nu arată deloc încurajator.


Specialiștii au demonstrat că atunci când porţi tocuri îţi striveşti degetele şi îţi forţezi piciorul să ia o “formă nenaturală” ce poate provoca afecţiuni, pentru că se pune presiune pe oasele sesamoide, oasele mici de sub degetul mare, iar greutatea corpului se mută pe călcâi, provocând probleme gleznei.

“De obicei, folosim razele X 2D pentru a diagnostica problemele picioarelor, dar nu obţinem decât o informaţie limitată”, spune Dr. Dishan Singh. “Noul scanner ne permite să vedem clar cum arată talpa şi glezna şi cum funcţionează într-o astfel de situaţie, iar asta ne ajută să tratăm pacienţii din timp şi să prevenim problemele pe termen lung.” spune Dr. Andy Goldberg, chirurg ortoped la RNOH.

VIDEO SPECTACULOS! Își folosește picioarele pentru a trage cu pistolul LA ȚINTĂ. Mâinile... ÎI LIPSESC de la naștere!... Un şomer român din Italia cere loc de muncă printr-un anunţ scris în nisip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x