Antena Căutare

Video. Oraşul FĂRĂ NUME şi care nu apare pe nicio hartă a lumii. Motivul înfricoşător pentru care a fost înfiinţat

La mai puţin de 100 de kilometri de Jiayuguan, China, se află un oraş care nu are nume şi nu apare pe nicio hartă din lume. La începutul anilor '90, aici locuiau aproape 100.000 de oameni. 

La mai puţin de 100 de kilometri de Jiayuguan, China, se află un oraş care nu are nume şi nu apare pe nicio hartă din lume. La începutul anilor '90, aici locuiau aproape 100.000 de oameni.

Oraşul 404 este situat pe câmpiile de nisip din provincia Gansu din nord-vestul Chinei, iar codul vine de la 404 Co. Ltd. o companie ce este parte a Corporaţiei Naţionale Nucleare a Chinei, având ca unic scop dezvoltarea unei bombe nucleare.

Cei mai buni oameni de ştiinţă au fost transferaţi aici, iar ulterior, în 1964, a avut loc primul test nuclear reuşit: detonarea unei bombe în deşertul Gobi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Localitatea are propria administraţie municipală, departament de poliţie, canal de televiziune, ba chiar şi tribunal şi închisoare şi măsoară doar 4 kilometri pătraţi la suprafaţă, însă are o uriaşă reţea subterană, care ar fi folosită în eventualitatea unui război nuclear.

În prezent, doar 1.000 de locuitori mai trăiesc în oraşul “fără nume”, cei mai mulţi dintre aceştia fiind transferaţi în Jiayuguan.

SURSA: DAILYMAIL.CO.UK

A avut dreptate. Previziunile celebrei Carmen Harra s-au adeverit! A murit în accident de mașină!... Fotografiile care fac înconjurul lumii! Invitaţii au crezut că văd DUBLU când au apărut mirele şi mireasa în restaurant:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x