Antena Căutare

Fotografiile care fac înconjurul lumii! Invitaţii au crezut că văd DUBLU când au apărut mirele şi mireasa în restaurant: "Aşa ceva nu s-a mai auzit"

Imaginile de la o nuntă din China fac furori pe internet. Probabil vă întrebaţi de ce a fost acest eveniment atât de special!

Imaginile de la o nuntă din China fac furori pe internet. Probabil vă întrebaţi de ce a fost acest eveniment atât de special!

Mirii pe nume Zheng Dashuang şi Zheng Xiaoshuang, în vârstă de 26 de ani, şi miresele Liang Jing şi Liang Qing, de 23 de ani, au mers în faţa altarului împreună pentru a face ziua nunţii una cât se poate de specială.

Familiile acestora se cunosc încă de când ei erau copii, iar în clipa în care aceştia au început câte o relaţie amoroasă nu a mai durat foarte mult până când a fost pusă la cale şi nunta, scriu cei de la The Mirror.

Interesant este că miresele au comandat aceeaşi rochie albă, dar şi accesorii similare, pe când mirii au purtat costum şi câte o şapcă la fel.

Fericitul eveniment catalogat drept bizar a fost, spun invitatii, una dintre cele mai grozave ceremonii la care au putut să participe vreodată.

Video. Oraşul FĂRĂ NUME şi care nu apare pe nicio hartă a lumii. Motivul înfricoşător pentru care a fost înfiinţat... Video. Cum să faci un brad dintr-un şerveţel. Toţi invitaţii te vor invidia de Crăciun pentru acest decor special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x