Antena Căutare

VIDEO! Porting-ul, noua senzatie printre studentii britanici

Porting-ul este o noua nebunie creata de studentii britanici. Dupa ce si-au turnat lapte pe cap, acum au apelat la vinul de Porto.

Luna trecuta, cativa studenti din Newcastle au facut senzatie pe internet cu inregistrarile in care apar stropindu-se cu lapte.

Studentii din Durham au simtit ca este o provocare, asa ca au vrut sa faca lucrurile ca la carte. Imbracati obligatoriu in camasi albe, elegante, si numai in locuri publice, baietii si-au turnat pe cap sticle intregi de vin de Porto.

Filmarea cu tinerii plini de vin a fost postata si in ziarul online al facultatii, iar o firma producatoare de detergent i-a contactat dupa ce a vazut cum murdaresc camasile albe.

Pe internet s-a creat o adevarata rivalitate intre milking si porting, castigatorul fiind decis in functie de numarul de vizualizari de pe YouTube.

Foto: Hepta

Care trasura? Mos Craciun a ajuns in Connecticut cu submarinul!... GALERIE FOTO! Stewardesele din Rusia, poze indecente in avion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x