Antena Căutare

VIDEO: Se face pielea "de găină": Miracol pe stradă, în faţa a zeci de oameni! Filmuleţul care face înconjurul lumii

Un bărbat care fusese prins sub roţile unui autobuz a fost salvat în mod miraculos de către pasageri şi de către trecători, în oraşul chinez Zhengzhou.

Un bărbat care fusese prins sub roţile unui autobuz a fost salvat în mod miraculos de către pasageri şi de către trecători, în oraşul chinez Zhengzhou.

Chang Suibin a fost salvat în mai puţin de trei minute, cu ajutorul pasagerilor din autobuz şi al trecătorilor. El a fost transportat la un spital din apropiere, având o fractură pelviană şi în prezent primeşte tratament.

"Sincere mulţumiri tuturor, prietenilor, oamenilor buni din Zhengzhou. Oamenii buni pot fi găsiţi peste tot în societatea noastră", a declarat Chang Suibin după ce a fost salvat.

Ofiţerul de poliţie Tang Xiaoqi a fost primul care i-a alertat pe cei din jur că un om a fost prins sub roţile unui autobuz..

"Oamenii din apropiere, pasagerii din autobuz şi pietonii care aşteptau la semafor au venit pentru a ridica autobuzul. Nu am reuşit la început, dar apoi mai mulţi oameni s-au alăturat - unii ridicând autobuzul, iar ceilalţi trăgând victima - şi în cele din urmă l-am scos de sub roţi", a declarat ofiţerul de poliţie.

Chiriile apartamentelor din CARACAL au CRESCUT peste noapte! Vezi aici MOTIVUL... FENOMEN ÎNSPĂIMÂNTĂTOR, petrecut într-un cimitir: Ce se întâmplă cu morţii în sicrie. Localnicii sunt ULUIŢI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x