Antena Căutare

VIDEO! Si aligatorilor le plac reducerile: Un exemplar s-a prezentat la supermarket

In diverse colturi ale lumii, aligatorii si-au facut aparitia in locuri care mai de care mai ciudate, de la parcari sau bai, pana la petreceri pentru copii. De aceasta data, un exemplar din aceasta specie a mers la un supermarket cunoscut pentru preturile mici, din Statele Unite.

Aligatorul cu o lungime de aproape doi metri a creat panica printre clientii unui supermarket din Florida, unde s-a dus, poate atras si el de preturile mici.

S-a oprit in fata usilor automate ale magazinului si acestea au inceput sa se inchida si sa se deschida intruna, pentru ca animalul nu se mai misca. Clientii magazinului si paznicii s-au adunat sa-l vada, iar angajatii supermarket-ului au reusit sa blocheze usile, relateaza Huffington Post.

Inainte sa politia animalelor sa preia aligatorul, acesta a avut timp si sa se plimbe langa lacul aflat in spatele magazinului.

Foto: YouTube

192 de instrumentisti l-au “desenat” pe Michael Jackson... Bomba in lumea artei! Zambetul Mona Lisei ar putea fi fals...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x