Antena Căutare

Vioara Stradivarius, care i-a aparţinut regretatului violonist Roman Totenberg, înapoiată celor trei fiice ale muzicianului. Timp de 35 de ani nimeni, nu a știut nimic de ea, după ce a fost furată

A fost dată dispărută timp de 35 de ani. Acum a fost găsită. Vioara Stradivarius care i-a aparţinut regretatului violonist Roman Totenberg a fost înapoiată celor 3 fiice ale muzicianului. Mai mult, instrumentul va încânta din nou publicul select din New York, de această dată în cadrul concertului unei îndrăgite eleve a celebrului violonist.

A fost dată dispărută timp de 35 de ani. Acum a fost găsită. Vioara Stradivarius care i-a aparţinut regretatului violonist Roman Totenberg a fost înapoiată celor 3 fiice ale muzicianului.

Mai mult, instrumentul va încânta din nou publicul select din New York, de această dată în cadrul concertului unei îndrăgite eleve a celebrului violonist. Mira Wang este norocoasa care va avea şansa să cânte pentru prima oară în faţa publicului de la New York, cu vioara Stradivarius, care i-a aparţinut cunoscutului violonist Roman Totenberg. Instrumentul muzical, deosebit de rar a fost dat dispărut timp de 35 de ani.

Vioara a fost un instrument de valoare a violonistului Roman Totenberg, fiind realizată de celebrul Antonio Stradivari în 1743. A fost furată acum mai bine de 3 decenii, chiar în timpul unui concert.

VIRAL! Inspirați de lebădoii Răzvan și Dani, trei băieți au reinventat ”Lacul Lebedelor”, în variantă românească, de apa... VIDEO! Pompierii din Constanţa au salvat un câine de o lună, căzut într-o gaură. Clipul care surprinde reîntâlnirea mame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x