Antena Căutare

VIRAL. Un om al străzi îi fascinează pe turiști! Și-a amenajat casa într-un pasaj subteran circulat! Jacuzzi, un living modern și o colecție impresionantă de pantofi: "Bine ați venit în Paradis!"

Ceola Waddell Jr, un om al străzii, în vârstă de 59, din Los Angeles face senzaţie pe internet. Bărbatul a devenit cunoscut în spaţiul online după ce şi-a prezentată casa lui spaţioasă şi bine pusă la punct.  

Ceola Waddell Jr, un om al străzii, în vârstă de 59, din Los Angeles face senzaţie pe internet. Bărbatul a devenit cunoscut în spaţiul online după ce şi-a prezentată casa lui spaţioasă şi bine pusă la punct.

Acesta trăieşte într-un pasaj subteran din L.A. pe autostrada 110. Şi-a denumit casa "Paradise Lane". Ne mai întrebăm de ce? Este suficient să aruncăm un ochi peste prezentarea omului în halat alb de casă, să ne de dăm seama că are și o tonă de umor.

Omul are de toate, de la jacuzzi, baldachin, un living modern, până la o "căsuţă specială pentru fumat", care se pare că este pusă în vânzare. Chiar dacă autorităţile i-au "demolat" locuința de două ori, Waddell nu s-a lăsat, reamenajând fiecare bucăţică.

Imaginile sunt fantastice, iar felul în care povesteşte nu are cum să nu îţi facă ziuă mai bună!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Michael Jordan zburând: fotografia de 1.000.000.000 de dolari. ”Mi-au dat pe ea 150 $. De unde naiba să știu că va valor... Gata cu burlăcia, adio „diversiuni” și libertate! Ele sunt zodiile care se căsătoresc în 2017!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x