Antena Căutare

VIRALUL văzut de peste UN MILION de oameni! Dacă nu tu te bucuri de zăpadă, ele o adoră: Animalele de la Zoo ies "la sănius"

Reprezentanții unei grădini zoologice din Oregon, Statele Unite ale Americii au realizat mai multe filmări cu animalele pe care le îngrijesc, le-au montat și le-au publicat pe internet. Să nu credeți însă că e vorba de orice fel de imagini, ci unele... de sezon! 

Reprezentanții unei grădini zoologice din Oregon, Statele Unite ale Americii au realizat mai multe filmări cu animalele pe care le îngrijesc, le-au montat și le-au publicat pe internet.

Să nu credeți însă că e vorba de orice fel de imagini, ci unele... de sezon! Câțiva urși polari, dar și o focă se joacă de mama focului în zăpadă, semn că pentru ele bucuria omătului nu se compară cu nimic altceva.

Clipul a reușit să aduce peste un milion de vizualizări pe YouTube, vedetele camerei video fiind, de departe, urșii polari. Priviți!

Pina Leaf, tânără care s-a căsătorit cu patru femei. Era vestită pentru calitățile ei bărbătești... VIDEO! Lecție de viață: E în scaun cu rotile, dar zidește case. A fost filmat în timp ce muncea și a stârnit admirația t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x