Antena Căutare

Vrei să ai parte de un 2015 perfect? Iată TOT ce trebuie să ştii despre tradiţiile de Revelion! Ai grijă SĂ NU FACI ASTA

La cumpăna dintre ani, superstiţioşii au grijă să respecte câteva tradiţii şi obiceiuri importante, pentru ca perioada ce vine să fie îmbelşugată, să aducă fericire şi noroc.

La cumpăna dintre ani, superstiţioşii au grijă să respecte câteva tradiţii şi obiceiuri importante, pentru ca perioada ce vine să fie îmbelşugată, să aducă fericire şi noroc.

Se crede că Revelionul trebuie să te prindă cu haine noi, pentru ca în următorul an să primeşti cât mai multe cadouri. De asemenea, pentru un an norocos şi plin de iubire sunt de preferat hainele roşii, această culoare fiind considerată simbolul dragostei.

În noaptea dintre ani şi pe 1 ianuarie nu se plânge. Tradiţia spune că aceia care plâng în prima zi a anului vor avea un an cu evenimente triste.

În mai multe ţări, printre care şi România, oamenii nu împrumută bani, bijuterii sau alte obiecte de preţ în prima zi din an şi nici nu plătesc datorii sau taxe, nu duc gunoiul şi nu oferă daruri, toate acestea fiind semne de sărăcie în anul ce abia începe.

La cumpăna dintre ani, americanii obişnuiesc să lase toate uşile şi ferestrele deschise, pentru ca anul vechi să plece imediat şi să facă loc celui nou. De asemenea, se spune că este bine ca la miezul nopţii să fie pahare şi farfurii pline pe masă, iar fiecare mebru al familiei să aibă bani asupra sa. Paharele, farfuriile şi buzunarele goale sunt semnele unui an sărac.

Bătrânii cred că o să ai noroc pentru tot anul dacă mănânci fasole cu bobul negru pe 1 ianuarie. Se mai spune că cel care o găteşte o să fie de două ori mai norocos.

Sub vâsc sau nu, sărutul este obligatoriu în noaptea de Revelion, mai ales dacă doriţi să aveţi parte de afecţiune în anul ce vine. În caz contrar, veţi avea un an cu puţine satisfacţii sentimentale.

„Se apropie sfârșitul!” MAREA este ÎNSÂNGERATĂ! Oamenii și-au făcut cruce!... PARANORMAL! Românii asistă la fenomene bizare! „Sunt locuri bântuite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x