Antena Căutare

A încercat să prindă un păianjen URIAȘ, dar ce a pățit îi putea aduce sfârșitul - VIDEO

Dacâ te gandesti să îți părăsești țara natală, niciodată să nu tre îndrepți spre Australia. Cu atât mai mult dacă ai fobie de paianjeni.

Dacâ te gandesti să îți părăsești țara natală, niciodată să nu te îndrepți spre Australia. Cu atât mai mult dacă ai fobie de păianjeni.

Te poți trezi oricând cu fel şi fel de insecte şi animale ciudate în locuinţă, unele mai periculoase decât altele. Și asta a simțit-o pe pielea lui acest bărbat, care se chinuie să prindă un păianjen mare și veninos. Sfârșitul nu este tocmai cel așteptat.

Deși are probleme de multă vreme cu aceste vietăți, nu reușește să le îndepărteze, trăind cu groază. Iată ce a pățit într-una dintre încercările lui disperate de a le elimina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce se întâmplă dacă pui CEAPĂ în șosete înainte să te culci. EFECTE UIMITOARE!... Ce trebuie să mâncăm și de ce minerale și ceaiuri avem nevoie pentru un ten impecabil! Un nutriționist a dezvăluit secre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x