Antena Căutare

Cum să-ţi faci model personalizat de tatuaj cu ruj şi hârtie cerată. Trucul perfect pentru primăvară

Buzele cer o atenţie sporită în timpul unui machiaj, aşa că, de cele mai multe ori, femeile recurg la invenţii personale.

Buzele cer o atenţie sporită în timpul unui machiaj, aşa că, de cele mai multe ori, femeile recurg la invenţii personale.

Buzele necesită multă atenţie la machiaj şi o simplă mişcare greşită sau alegerea unei nuanţe nepotrivite poate afecta întregul machiaj şi eventual întreaga întâlnire. Dacă te-ai gândit că rujul simplu nu te mai ajută şi cumpărarea unor noi nuanţe nu vor face diferenţa, poţi să încerci noul truc de "tatuare" a buzelor.

Asta constă în tăierea unei bucăţi de hârtie cerată şi aplicarea ulterioară a rujului pe ea. Pune bucata de hârtie cerată pe buze, trage conturul, apoi umple forma aşa cum îţi doreşti. Decupează forma şi o poţi lipi oricând pe buze, cu condiţia să dai cu apă pe hârtie înainte de a o dezlipi pentru ca desenul să se transfere.

Vezi VIDEO aici!

Pentru Capricorni, iubirea plutește în aer. Vor avea parte de o mega surpriză! Horoscopul zilei de duminică, 17 aprilie... O mămică HOT face sport în timp ce-și distrează cei patru copii! GALERIE FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x