Antena Căutare

O studentă la medicină a ajuns direct pe patul de spital după o vizită la salonul de înfrumuseţare. Ce a păţit fata

Andrea Gulyas a povestit că o angajată nouă a unui salon pe care-l frecventează de trei ani a opărit-o pe picioare, în zona coapselor, în timpul unui tratament facial.

Andrea Gulyas a povestit că o angajată nouă a unui salon pe care-l frecventează de trei ani a opărit-o pe picioare, în zona coapselor, în timpul unui tratament facial.

Angajata, care lucra doar de o lună la salonul respectiv, i-a recomandat un tratament cu un dispozitiv de vaporizare.

”Încă de la începutul operaţiunii i-am atras atenţia că din recipient curge apă fierbinte şi m-a stropit. A recunoscut că nu a strâns suficient capacul, dar spre finalul tratamentului, recipientul a explodat, iar apa fierbinte s-a scurs pe picioarele mele”, povesteşte Andrea pe site-ul arq.ro.

Tânăra este acum sub tratament la domiciliu şi mai are nevoie de îngrijiri câteva săptămâni.

”Dincolo de stresul provocat de dureri şi tratamente, mai este şi riscul de a rămâne cu cicatrice. Voi solicita un certificat medico-legal, pentru că intenţionez să o dau în judecată pe angajată. Consider că doar aceasta este vinovată. Reprezentanţii firmei s-au comportat cu profesionalism în toţi anii în care am mers la acest salon şi mi-au acordat primul ajutor imediat după incident”, a declarat victima.

Vei plânge și tu! Mai ceva ca în filme! Un veteran de război și-a regăsit marea iubire după 70 de ani... A cheltuit 14.000 de dolari pe rochii pentru a arăta ca şi prinţesele Disney. Cum arată acum femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x