Antena Căutare

Zodia care renaşte din propria cenuşă! Pasărea Phoenix, ai inspirat-o!

După un 2015 plin de cumpene, 2016 se anunţă un an promiţător în dragoste şi situaţia materială. În prima parte a anului, până în luna august, relaţiile cu familia şi cu partenerul de viaţă vor fi foarte bune.

Zodia care renaşte din propria cenuşă! Pasărea Phoenix, ai inspirat-o!
| Revista Fresh

După un 2015 plin de cumpene, 2016 se anunţă un an promiţător în dragoste şi situaţia materială. În prima parte a anului, până în luna august, relaţiile cu familia şi cu partenerul de viaţă vor fi foarte bune.

Este momentul potrivit să te reinventezi, pentru că se anunţă schimbări importante în viată ta. Se poate spune că vei renaşte din propria cenuşă pentru că momentele grele din 2015 ţi-au oferit lecţii de viaţă importante. Da, Taurule, despre tine e vorba!

Vei avea parte de un an frumos, iar schimbările bune vor apărea mai ales în a doua jumătate a anului! Dacă sunteţi singuri, există o mare probabilitate să vă găsiţi marea iubire, iar dacă sunteţi căsătoriţi, relaţia cu partenerul va funcţiona de minune!

Tensiune versus iubire! E la alegerea ta! Începutul de weekend aduce schimbări în relațiile cu familia; Horoscopul de vi... BOMBĂ! Hackerul care a spart baza de date NASA: "Americanii au nave spațiale de război"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x