Antena Căutare

Zodia care va fi înșelată în 2018, deși ar fi băgat mâna în foc pentru fidelitatea partenerului. Ești chiar tu?

Noul an aduce multe schimbări în viața fiecărei zodii. Însă una dintre ele va fi greu încercată, căci încrederea îi va fi trădată de partener.

Noul an aduce multe schimbări în viața fiecărei zodii. Însă una dintre ele va fi greu încercată, căci încrederea îi va fi trădată de partener.

Mișcările planetare vor scoate semnele zodiacale din zona lor de confort și vor aduce un suflu nou în toate aspectele vieții lor, scrie Revisat Fresh.

Taurii, Leii și Vărsătorii vor sta foarte bine la capitolul dragoste

În 2017, prezența lui Saturn va avea o influență negativă asupra zodiilor, care vor fi din ce în ce mai dornice să dețină controlul, motiv pentru care vor apărea conflicte în relația de cuplu, scrie Revista Fresh.

Dacă Taurii, Leii și Vărsătorii vor sta foarte bine la capitolul dragoste anul viitor, nu același lucru se poate spune și despre Balanțe. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba de prietenii, acești nativi se vor trezi înjunghiați pe la spate când se așteaptă mai puțin. Chiar dacă experiența va fi dureroasă, tot răul va fi spre bine pentru că întâmplarea le va deschide ochii și le va face pe Balanțe să scape de persoanale care le trăgeau în jos.

Moș Crăciun, așa cum nu l-ați mai văzut. Se relaxează la plajă, în Brazilia... Zodiile care vor face din suferință un cult în 2018! Pentru ele, anul care vine va fi un calvar al durerii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x