Antena Căutare

Pe lângă o dietă, aceste CINCI lucruri te ajută să slăbești. Fă-le înainte de culcare

Cu toții suntem conștienți că un stil de viață sănătos duce la un corp sănătos. Sunt atât de multe stiluri, de idei despre cum să avem o viață mai fresh, fie că vorbim despre o dietă sănătoasă sau despre sport. Important e să știi câteva detalii. Să cunoști. De exemplu, ai putea să începi să-ți formezi niște obiceiuri benefice organismului tău, mai ales dacă îți dorești să scazi în greutate.

Așadar, iată cinci obiceiuri pe care le-ai putea face înainte de a dormi, care te-ar putea ajuta să slăbești într-un mod sănătos, potrivit compas.com.

Pe lângă o dietă, aceste CINCI lucruri te ajută să slăbești. Fă-le înainte de culcare

Beți un pahar de lapte - Un pahar de lapte, înainte de a dormi, este benefic nu numai pentru că vă ajuta să dormiți mai bine, dar și pentru că vă taie din apetitul care poate apărea la miezul nopții. În plus, laptele conține și un tip de proteină numită cazeină, cee ace este foarte important pentru organism. Laptele vă va oferi doza aminoacizi pe tot parcursul nopții, ceea ce va stimula scăderea în greutate într-un mod sănătos.

Plimbarea după cină - Da, știm, după o cină copioasă e peeerfect să te întinzi pe canapea. Dar și dacă vrei să slăbești. Acest obicei de a lenevi, după ce ai mâncat, mu este un lucru bun pentru stomac, deoarece face corpul inactiv și poate duce la creșterea în greutate. Prin urmare, întotdeauna încercați să faceți o plimbare după cină.

Pe lângă o dietă, aceste CINCI lucruri te ajută să slăbești. Fă-le înainte de culcare

Dormiți la timp - Dacă dormim după miezul nopții, clar ne vom confrunta cu mai multe stări. Aici aducem în discuție și oboseală pe care o vom simți a doua zi, când ne vom trezi. Mersul la culcare târziu duce la o creștere a greutății corporale, care poate împiedica digestia. Lipsa de somn face ca celulele grase să reacționeze mai puțin la insulină, ceea ce poate duce la creșterea în greutate. De asemenea, acest obicei prost face ca apetitul dvs să fie mai mare a doua zi și să mâncați aproape orice.

Yoga înainte de somn - Există multe poziții de yoga care vă pot ajuta să vă relaxați și să scăpați, în mod eficient, de greutatea corporală.

Pe lângă o dietă, aceste CINCI lucruri te ajută să slăbești. Fă-le înainte de culcare

Adăugați piper la cina - Piperul și alte alimente condimentate conțin substanțe naturale care pot accelera metabolismul, ceea ce ajută la arderea eficientă a grăsimilor.

Sursa, thejakartapost

TAXE ȘI IMPOZITE 2018. Noi SCHIMBĂRI anunțate de ANAF... Ce trebuie să faceți, atunci când sunteți deshidratați. Cafeaua nu este o soluție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x