Antena Căutare

Dramă chiar în ziua nunții Olguței Vasilescu! Un apropiat al ministrului a murit la spital!

Unul din cei mai longevivi primari, prieten apropiat cu Olguța Vasilescu s-a stins din viață înainte de cununia civilă a acesteia. Din păcate, PSD este în doliu! Un membru a murit noaptea trecută, 23 februarie, într-un spital din Capitală.

Unul din cei mai longevivi primari, prieten apropiat cu Olguța Vasilescu s-a stins din viață înainte de cununia civilă a acesteia. Din păcate, PSD este în doliu! Un membru a murit noaptea trecută, 23 februarie, într-un spital din Capitală. Constantin Gheorghiță a fost edilul comunei Podari, din județul Dolj.

Acesta era deja internat din cauza unei probleme la picior, iar în urma unui control, a descoperit cea care a urmat să-i fie cauză a morții. Medicii au considerat că trebuie să-l opereze de urgență, din păcate, soarta a fost cruntă.

Edilului trebuia să i se implanteze o valvă la inimă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Bărbatul a avut funcția de primar încă din anul 1992.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x