Antena Căutare

Attila Korodi a depus juramantul ca ministru al Mediului

Noul ministru al Mediului, Attila Korodi, a depus, marti, juramantul de investitura in functie, la Palatul Cotroceni, in fata sefului statului, a presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, a premierului si a reprezentantilor Guvernului.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire in functie a lui Attila Korodi pentru functia de ministru al Muncii. Propunerea de numire semnata de premierul Mihai Razvan Ungureanu fusese transmisa Presedintiei.

Deputatul Attila Korodi a fost nominalizat, marti, de UDMR, pentru functia de ministru al Mediului, pe locul ramas vacant dupa demisia lui Laszlo Borbely.

Anuntul a fost facut de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii.

Liderii UDMR s-au intalnit marti pentru a stabili cine va prelua mandatul de ministru al Mediului dupa ce Laszlo Borbely a demisionat in 5 aprilie din functie. In acest timp, interimatul este asigurat de premierul Mihai-Razvan Ungureanu.

foto: Intact Images

Deputatii au avizat favorabil inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely... Laszlo Borbely la DNA: Telefoanele fostului ministru, ascultate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x