Antena Căutare

Basescu l-a decorat pe fostul procuror general Botos, in mandatul caruia a fugit Hayssam

Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe Ilie Botos, fostul procuror general al Romaniei in mandatul caruia a fugit din tara Omar Hayssam, cu Ordinul "Virtutea Militara" in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari. Alaturi de Botos au mai fost decorati alti doi generali. Decretul prezidential a fost semnat pe 20 decembrie si publicat pe 27 in Monitorul Oficial.


Ilie Botos a detinut functia de procuror general al Romaniei in perioada august 2003 - iulie 2006. Acesta a demisionat din functie odata cu sefii serviciilor secrete, ca urmare a fugii din Romania a lui Omar Hayssam.

La scurt timp, Botos a fost detasat in MApN, iar ulterior a fost cooptat in structura de conducere a DGIA.

Prin acelasi decret au mai fost decorati si generalul-maior Valeriu Nicut, cu Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Ofiter, cu insemn pentru militari, si generalul-maior Gheorghe Savu, cu Ordinul "Virtutea Militara" in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari.

Stampila portocalie pe ajutoarele de la UE... Crin Antonescu: Sugerez o alianta PNL - PSD. Trebuie sa constituim o forta politica majora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x