Antena Căutare

Basescu nu stie de invatatoarea aflata in greva foamei de doua luni

Traian Basescu nu a stiut pana ieri de dascalul aflat in greva foamei de doua luni! Asta, desi cazul Cristinei Anghel a fost mediatizat zilnic. Mai mult, chiar ministrul Educatiei a fost in vizita la spital, sa discute cu ea.

Au trecut 60 de zile de cand Cristina Anghel, invatatoarea din Caracal, a intrat in greva foamei. Si, desi cazul ei a ajuns si in afara granitelor, nu toti romanii stiu de suferinta sa. Printre ei, insusi presedintele Traian Basescu, cel care, solicitat sa comenteze cazul, s-a limitat la a spune sec: "Nu stiu."

In ciuda nestiintei presedintelui Basescu, invatatoarea este hotarata sa-si continue protestul, cu aceeasi convingere ca la inceput, pana la solutionarea revenidcarilor sale. Ea cere aplicarea legii care majoreaza salariile profesorilor cu 50%.

Cristina Anghel a facut greva foamei mai intai acasa, dupa care a fost internata la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Caracal, ca urmare a deteriorarii starii de sanatate. Ulterior, a fost transportata la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice din Capitala.

Sursa: Jurnalul National

Elena Udrea, deceptionata de Traian Basescu: "Nu a dat sanse femeilor la cele mai inalte functii"... Conducerea PDL si-a chemat parlamentarii la sfat intr-un restaurant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x