Antena Căutare

Circ in fata DNA: Dan Diaconescu, intre Tudor Gheorghe si "DJ Remus Vulpescu"

Un nou episod din telenovela privatizarii Oltchim, cu Dan Diaconescu in rolul prinicipal, s-a derulat azi la DNA. Omul de afaceri a fost chemat la audieri dupa ce pe numele sau au fost depuse doua plangeri penale.

Dan Diaconescu s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei (45 milioane de euro), cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat, desi nu a dovedit ca detine aceasta suma.

Dan Diaconescu a venit insotit de doi avocati si a declarat in fata presei ca nu stie motivul pentru care a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie. El a mai spus ca fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, "este labil psihic".

In 22 octombrie, fostul sef al OPSPI, Remus Vulpescu, a dat o ampla declaratie in fata procurorilor anticoruptie in legatura cu esecul privatizarii Oltchim, aratand ca, atunci cand a aparut oferta lui Dan Diaconescu, statul era in proceduri de aducere de fonduri pentru plata angajatilor si repornirea unitatii.

sursa: Antena3.ro

MApN a revocat ordinele de avansare pentru 800 de persoane. Kovesi, Turcescu si Hagi au ramas fara grad... Premierul Victor Ponta vrea sa mearga la summitul UE: "Nu va fi un conflict cu Traian Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x