Antena Căutare

Crin Antonescu: USL face apel la calm si evitarea violentelor. Singura solutie politica, alegerile anticipate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut apel la calm in cadrul protestelor si a declarat, in cadrul unei conferinte de presa a USL, la care a participatat si presedintele PC Daniel Constantin, ca evolutiile din ultimele zile au aratat ca Romania se misca.



De asemenea, presedintele PNL a facut, in numele USL, un apel la calm si la proteste pasnice: „In numele USL, facem un apel la calm, la evitarea violentelor, un apel la fortele de ordine sa distinga intre protestatarii pasnici si cei turbulenti si cerem presedintelui Romaniei si primului-ministru sa isi intre in al 12-lea ceas in rol, in sensul in care sa apara, sa spuna ceva despre aceste situatii (...) Suntem solidari cu oamenii care vorbesc despre aceleasi lucru ca noi".

Crin Antonescu a vorbit si despre „singura solutie politica, civilizata" ramasa: convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului Romaniei. „Exista o singura solutie pentru toate aceste probleme: alegerile anticipate. USL a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului si va incepe organizarea alegerilor anticipate", a subliniat Antonescu.

Foto: Intactimages

Mircea Geoana pregateste lansarea noului partid... Laszlo Tokes cere sustinere din SUA pentru autonomia Tinutului Secuiesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x