Antena Căutare

Cristian Popescu Piedone ramane in Partidul Conservator

Cristian Popescu Piedone a decis ca va ramane in Partidul Conservator. Primarul Sectorului 4 a revenit asupra deciziei de a demisiona din functiile detinute in PC si a decis sa ramana prim-vicepresedinte al partidului si presedinte al filialei Bucuresti.


"Relatia mea cu domnul primar s-a bazat pe incredere si onestitate. Inainte de a lua orice decizie, am preferat sa trecem peste orice fel de orgolii si am avut o discutie. (...) Echipa de conducere a PC este o echipa unita. Dl. Cristian Popescu-Piedone este si va ramane prim-vicepresedinte al PC, presedintele al PC pe Bucuresti si primar al sectorului 4 din partea partidului", a declarat liderul PC.

Cristian Popescu-Piedone a precizat ca a avut o datorie morala fata de cetatenii sectorului 4 sa clarifice din partea cui va candida. "Spun raspicat - raman candidat la Primaria sectorului 4", a spus politicianul, la finalul reuniunii Biroului Executiv al PC.

sursa: Antena3

VIDEO! Cum si-a sarbatorit ministrul de Interne, Traian Igas, ziua de nastere... Curatenie de toamna in Guvern si Agentii: Vezi cine pleaca si cine vine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x