Antena Căutare

Cristian Preda: "Niciun premier nu a indraznit sa fie impotriva suprematiei legii"

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, a scris pe blogul lui ca "sfidarea Curtii este un act grav" si ca niciunul dintre premierii care l-au precedat pe Ponta nu a indraznit sa mearga impotriva suprematiei legii.

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca, indiferent de ce decizie va lua Curtea Constitutionala, el va merge la Bruxelles, ca reprezentant al Romaniei, alaturi de presedintele Traian Basescu. Dupa acest anunt, premierul a mai spus ca USL va declansa suspendarea presedintelui.

"Premierul ignora interpretarea institutionala a Constitutiei, dar tot el e cel care il acuza pe presedinte. Sfidarea Curtii e un act grav. Nu poti spune ca Parlamentul e sabotat de CCR", a scris Preda pe blogul sau personal.

Europarlamentarul PDL a mai scris ca ambitia premierului risca sa provoace o grava criza a regimului, spunand ca "in aceasta situatie este nevoie de un dram de intelepciune politica si de moderatie".

Foto: Intact Images

Curtea Constitutionala: Legea uninominalului pur, neconstitutionala... Afla care sunt punctele cheie ce se vor discuta la Consiliul European!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x