Antena Căutare

Cristian Preda nu exclude demisia din partid: Nu am fost niciodata pe placul "fesenistilor din PDL"

Echilibrul de la varful PDL este "foarte fragil", iar acestui partid ii lipseste "o viziune politica clara", a declarat europarlamentarul PDL Cristian Preda, la Radio France Internationale (RFI).

Totodata, Preda a subliniat, la RFI, ca nu a fost niciodata pe placul "fesenistilor din PDL", tocmai pentru ca este un democrat-liberal care considera partidul din care face parte un partid al viitorului.

"E un lucru cunoscut ca nu am fost niciodata pe placul celor numiti greii partidului, pentru ca erau fesenistii de la inceputul anilor '90. Astia nu ne-au iubit niciodata! Nici eu n-am iubit FSN-ul, va spun sincer si n-am intrat in PDL pentru radacinile sale feseniste, am intrat in PDL crezand ca e un partid al viitorului. Fesenistii de varsta inaintata, ca sa zic asa, ma rog, unii dintre ei sunt tineri, dar au ramas fesenisti, ei nu ne-au iubit niciodata", a afirmat Preda la RFI.

Intrebat daca s-a gandit vreodata sa demisioneze din PDL, Cristian Preda a raspuns: "La un moment dat, probabil ca daca lucrurile continua asa, vom spune: 'Ajunge!'"

Foto: Intactimages

Dosarul Sterling: Emil Boc a castigat procesul intentat de Calin Popescu Tariceanu... Sebastian Lazaroiu: Ponta si Antonescu, vazuti drept "escroci sau visatori in USL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x