Antena Căutare

Dan Barna a fost ales preşedinte al USR pentru un nou mandat, în urma unui scrutin desfăşurat online

Dan Barna a fost ales preşedinte al USR pentru un nou mandat obţinând 65.75% din voturi în cadrul scrutinului intern desfăşurat online în perioada 1-5 septembrie.

Dan Barna a fost ales preşedinte al USR pentru un nou mandat obţinând 65.75% din voturi în cadrul scrutinului intern desfăşurat online în perioada 1-5 septembrie.

”Dan Barna a fost ales preşedinte al USR pentru un nou mandat. Preşedintele USR este ales prin vot electronic secret de către toţi membrii partidului, ceea ce îi asigură o largă reprezentativitate şi legitimitate. În cadrul scrutinului intern, care s-a desfăşurat online în perioada 1-5 septembrie, au votat 9314 membri, iar Dan Barna a obţinut 6097 din voturi (65.75%)”, anunţă USR.

Mandatul preşedintelui USR este de maximum 4 ani, iar o persoană nu poate deţine funcţia de preşedinte mai mult de 10 ani, indiferent dacă anii sunt consecutivi sau nu.

”Dan Barna a devenit preşedintele USR în octombrie 2017, în urma unui congres extraordinar. În ultimii doi ani, sub conducerea lui Dan Barna, partidul a avut o extindere accelerată şi a ajuns la 16.000 de membri şi peste 550 de filiale”, precizează USR.

În urmă cu o lună, Dan Barna a fost desemnat candidatul alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Sursa : news.ro

Mihai Fifor, întâlnire cu sindicaliştii din Poliţie pe tema Statutului Poliţistului. Discuţiile au vizat propunerea ca ş... Mihai Fifor: Este fals că PSD se agaţă de guvernare. Plecăm mâine dacă trece o moţiune de cenzură şi vine cineva care să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x