Antena Căutare

Dan Sova: Nu negociem cu Basescu. Daca demisioneaza ar fi o veste extraordinara

Deputatul PSD Dan Sova nu este de acord cu oferta presedintelui, indusa de Sebastian Lazaroiu, care ar putea demisiona pana la terminarea mandatului cu conditia modificarii Constitutiei.

Sova a declarat vineri seara in cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei" ca nu exista nici o sansa de intelegere intre Opozitie si presedinte, in acest sens.

"Legea fundamentala a tarii nu este subiect de iarmaroc. Daca isi va da demisia ne vom aseza la masa si vom modifica legea tinand cont de toate neajunsurile din '90 incoace", a spus clar Sova.

"Ceea ce ma deranjeaza e cheia electorala, nu sunt de acord cu aceasta idee de conditionare, de negociere. Nu poate sa puna mandatul de presedinte pe masa la schimb cu Constitutia", a mai spus Sova.

Foto: Intact Images

Theodor Paleologu face pamflete despre Miscarea Populara:"Ca aparitia fantomelor, toata lumea vorbeste de ele, puti... Premierul Ungureanu l-a demis pe secretarul de stat in MAE Doru Costea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x