Antena Căutare

Daniel Funeriu: "Problema salarizarii profesorilor este o greseala politica colectiva"

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat marti, in cadrul emisiunii "Stirea Zilei", ca situatia actuala a salarizarii profesorilor reprezinta o greseala politica colectiva, care dateaza inca de pe vremea guvernului Tariceanu, din 2008.


Ministrul a explicat, de asemenea, faptul ca nu va fi incalcata nici o hotarare judecatoreasca cu privire la majorarea cu 50% din 2009, dar ca este momentul ca politicienii sa nu mai vanda idei nerealizabile, iluzii.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, marti, recursul in scandalul salariilor din invatamint. Instanta suprema a decis ca trebuie respectata legea privind salariile din invatamint. Toate instantele care au procese pe rol sunt obligate sa dea dreptate cadrelor didactice, iar Guvernul va acorda banii esalonat.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Emil Boc: "Profesorii isi vor primi salariale reintregite din 2012"... Mielul de sacrificiu Negoita, temator de mania lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x