Antena Căutare

Deputatul PDL Dan Pasat, la DNA

Dan Pasat s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul in care procurorii au cerut Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii lui preventive pentru santaj.

Pe 11 februarie, Dan Pasat a fost citat la DNA, acesta declarand la plecare ca procurorii anticoruptie i-au comunicat ca i s-a impus masura de obligare de a nu parasi tara pentru 30 de zile.

"Mi s-a pus o masura si anume obligatia de a nu parasi tara. Din punctul meu de vedere este o masura inutila pentru ca oricum nu am plecat niciodata si nici nu am stat cinci luni. Bineinteles ca ma voi conforma acestei masuri pentru ca este obligatia mea legala de a ma conforma ca eu sa nu parasesc tara, sa nu iau legatura cu martorii din dosar, cu invinuitii", a afirmat deputatul.

El a spus ca nici pana acum nu a luat legatura cu partile din dosar in afara de situatia cand s-a intalnit ocazional cu ei, dar ca acum se va feri de acest lucru.

Dan Pasat a solicitat inca o data sa-i fie trimis dosarul in instanta ca sa se poata judeca si a spus ca nu a vazut probele de la dosar.

De asemenea, el a mentionat ca nu exista interceptari din care care sa reiasa santajul de care este acuzat pentru ca a vazut dosarul la parlament.

"De nicaieri nu reiese santajul. M-am dus sa-mi cer dreptul meu. Dreptul pe care il avea societatea unde eram asociat", a subliniat Pasat.

Sursa: Jurnalul National

WikiLeaks: Nominalizarea lui George Maior la SRI, palma peste fata lui Tariceanu... Victor Ponta: "Doar doi lideri PSD sunt impotriva coalitiei cu PD-L: Iliescu (...) si eu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x