Antena Căutare

Elena Udrea: Nu mai merge cu cresteri de salarii si pensii

Elena Udrea, vicepresedintele PDL si ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului atentioneaza pe blogul sau asupra faptului ca Europa poate fi epicentrul unei noi crize economice. Acesta spune ca "nu mai merge cu cresteri de salarii si pensii" si cu costuri "nejustificate" pentru sanatate.

"Nu mai merge cu pomeni electorale, nu mai merge cu cresteri de salarii si pensii (practici intalnite nu numai in Romania), nu mai merge cu costuri nejustificate pentru sanatate (a se vedea situatia din Marea Britanie sau SUA). Toate acestea trebuie sa inceteze. Statul asistential dispare. Peste tot problema care se pune este aceeasi: trebuie sa cream locuri de munca. Ne aflam intr-un moment in care la nivel global increderea in politicieni se prabuseste. In cea mai mare parte pentru ca acestia au vandut cetatenilor iluzia unui trai imbelsugat, fara probleme, dar pe datorie. Ei bine, epoca politicienilor populisti a inceput sa apuna"




"Situatia economica internationala se complica din ce in ce mai mult, iar Europa pare sa fie epicentrul unui posibil nou episod al crizei economice. Toti ochii sunt atintiti pe liderii politici europeni, dorind sa vada in ce masura acestia sunt capabili sa ia masurile de corectie bugetara, astfel incat criza datoriilor suverane sa nu se transforme intr-o recesiune globala. Economistii si companiile le cer politicienilor sa se sacrifice, chiar impunand masuri nefavorabile, pentru a salva economia"



"Guvernul Boc este probabil unul dintre cele mai curajoase executive de la nivel european. In timp ce politicienii din alte tari (grecii, portughezii, spaniolii, italienii sau chiar englezii) au dat din colt in colt si nu au luat masurile de corectie bugetara necesare, Guvernul roman a luat masuri nepopulare, dar a rezolvat in cea mai mare parte problema bugetara. Nu stiu cate tari din UE vor reusi sa atinga anul acesta tintele de deficit bugetar stabilite sau sa coboare in 2012 sub 3%"


Pedelistul Ioan Oltean despre prezenta Regelui in Parlament: ”Daca maine vine regele Cioaba si ne cere acelasi lucru?”... Dan Voiculescu: "Traian Basescu, pentru binele republicii, e timpul sa taci!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x