Antena Căutare

Elena Udrea, tentata de partidul lui Dan Diaconescu pentu formarea unei coalitii

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, marti, ca, in cazul in care Partidul Poporului va intra in Parlament dupa alegerile din 2012, ar putea fi luat in calcul pentru formarea unei majoritati parlamentare si a unei coalitii de guvernare.



"Am auzit ca domnul Diaconescu vorbea de ofertele care i s-au facut, insa noi nu i-am facut astfel de oferte. Totusi, daca un partid ajunge in Parlament poate intra in calculele formarii unei coalitii, unei majoritati parlamentare", a declarat ministrul.

Elena Udrea considera ca este posibil ca aparitia partidului lui Dan Diaconescu sa fie un element care sa aduca la vot un segment de populatie care nu a participat la alegerile anterioare.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

UPDATE! Regele Mihai va fi invitat in Parlament pe data de 25 octombrie. Propunerea a trecut cu 203 voturi "pentru&... Consiliul National Secuiesc cere autonomia judetelor Harghita si Covasna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x