Antena Căutare

Emil Boc: Decizia CCR privind comasarea alegerilor trebuie respectata

Premierul Emil Boc a declarat ca Guvernul va respecta decizia Curtii Constitutionale (CCR) in ceea ce priveste comasarea alegerilor locale si parlamentare.

Boc a spus insa ca, pana in prezent, nu s-a primit niciun comunicat referitor la hotararea Curtii si ca asteapta motivarea deciziei.

"Asteptam decizia Curtii. Statul de drept spune un lucru foarte clar: deciziile Curtii Constitutionale se respecta. Nu am vazut-o deocamdata, nu am vazut nici macar un comunicat pana in momentul de fata, dar un lucru pot asigura cu certitudine: decizia Curtii va fi respectata", a declarat Emi Boc.

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca legea privind comasarea alegerilor, pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, este partial neconstitutionala si a retrimis actul normativ in Parlament.

Foto: Intactimages

Petre Roman, busculat de protestatari in Piata Universitatii... Mircea Geoana: "Solicit presedintelui sa-l demita de urgenta pe Emil Boc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x