Antena Căutare

Emil Boc si Anca Boagiu "pe teren" : Au vizitat santierul autostrazii Bucuresti – Ploiesti

Emil Boc a vizitat sambata, alaturi de minitrul Transporturilor, Anca Boagiu, santierul autostrazii Bucuresti – Ploiesti. Autostrada ar putea fi gata in luna mai, si nu in aprilie, termenul initial.

Autostrada ar putea fi gata in luna mai, si nu in aprilie, termenul initial.

Anca Boagiu a precizat ca problemele primei sectiuni a autostrazii se datoreaza lipsei de initiativa a autoritatilor locale si a exproprierilor greoaie.

"Infrastructura si stabilitatea economica sunt importante pentru ca tara noastra sa aiba bani de pensii si salarii", a spus aceasta, conform premierului.

"Guvernul raspunde politic in fata Parlamentului si este dreptul oamenilor sa protesteze in piata. Pentru mine putin conteaza durata mandatului de premier, ci soarta tarii", a mai spus Boc.

Cei doi oficiali au afirmat ca au in executie alti 434 km de autostrada. Autostrada Bucuresti - Ploiesti este gata in proportie de 90%, au precizat oficialii prezenti la Barcanesti.


Foto: Intact Images

Victor Ponta: Fiecare zi in care acest Guvern ramane in functie este o zi in care Romania pierde bani... Romania, facuta de ris la Strasbourg: Stolojan l-a aparat pe “dictatorul” Viktor Orban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x