Antena Căutare

Florentin Gust, "recordmenul" traseistilor politici: PSD - PC - PDL - PSD

Deputatul Florentin Gust isi da demisia din PDL, partid in care s-a inscris in urma cu aproximativ o luna dupa ce s-a hotarat sa paraseasca miscarea lui Geoana. Acesta spune ca revine in PSD, partidul in care a fost ales deputat in 2008.

"Ma intorc in PSD si votez motiunea de cenzura", a spus Florentin Gust, potrivit Mediafax.

Florentin Gust a fost ales deputat din partea PSD, dupa care a trecut la PC, iar mai apoi i s-a alaturat fostului presedinte al Senatului, Mircea Geoana, pentru a contribui la lansarea unei noi formatiuni politice. In urma cu o luna s-a inscris in PDL si acum revine in PSD.

"Nu pot sa mai raman intr-un partid santajat de UDMR. Nu ma consider un tradator - tradator este Emil Boc si ceilalti care au acceptat impartirea unei universitati de traditie pe criterii etnice!", a spus acesta, justificandu-si demisia din PDL.

Foto: vuvuzeaua.ro

Raportul in cazul Laszlo Borbely ar putea fi votat saptamana viitoare sau in doua saptamani... Este oficial: Irinel Columbeanu, candidat la Primaria Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x