Antena Căutare

Fost director general adjunct în cadrul CNAIR, Sorin Scarlat, a fost numit director general în locul lui Narcis Neaga

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a anunţat marţi seara că a decis să renunţe la funcţie, după ce premierul Viorica Dăncilă a solicitat luni revocarea lui. Miercuri, Consiliul de Administraţie al CNAIR a anunţat numirea lui Sorin Scarlat în funcţia de director general.

Un fost director general adjunct din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Sorin Scarlat, a fost numit, miercuri, director general, după demisia lui Narcis Neaga, potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie.

Directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, a anunţat marţi seara că a decis să renunţe la funcţie, după ce premierul Viorica Dăncilă a solicitat luni revocarea lui Neaga, în urma unei analize a nou înfiinţatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii în infrastructură.

Miercuri, Consiliul de Administraţie al CNAIR a anunţat numirea lui Sorin Scarlat în funcţia de director general.

Scarlat a ocupat anterior, din luna mai a anului trecut până în prezent, funcţia de director general adjunct la Direcţia Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR.

În perioada februarie 2017 – mai 2018, el a fost director adjunct la Direcţia Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Express.

El a absolvit, în 2004, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri.

Sursa : news.ro

CSM a amânat pronunţarea în cazul procuroarei Maria Pițurcă, cea care a preluat brutal fetiţa de la asistentul maternal ... Primarul demis al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a contestat ordinul prefectului privind încetarea mandatului său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x