Antena Căutare

Gabriela Firea, după şedinţa CEx: "Cu siguranţă voi candida la Primăria Capitalei"

”Cu siguranţă voi candida la Primăria generală a Capitalei”, a afirmat Firea, care a negat că acest lucru ar fi fost negociat cu conducerea partidului în schimbul susţinerii candidaturii Vioricăi Dăncilă.

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, după Comitetul Executiv al PSD, că va candida în anul 2020 la alegerile locale pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Firea a precizat că s-a retras din cursa internă pentru a fi desemnată candidatul PSD la alegerile prezidenţiale pentru că nu a avut susţinerea colegilor şi nu doreşte să fie acuzată că din cauza ei s-au pierdut alegerile.

Gabriela Firea a spus, marţi, la ieşirea din şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a retras din cursă pentru că nu a avut susţinerea colegilor.

”M-am retras, pentru că nu vreau să fiu acuzată că şi din cauza mea şi a altor aliaţi sau foşti colegi stânga românească sau zona de centru-stânga a pierdut alegerile prezidenţiale, pentru că am avut orgoliul personal, pentru că ne-am ocupat de carierele noastre proprii. Nu am vrut să aud acuzaţii de genul: «dacă Gabriela Firea s-ar fi alăturat candidatului nostru, cu siguranţă şansele ar fi fost altele»”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă PSD are şanse să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale, cu Dăncilă candididat, Firea a spus: ”Noi dorim să câştigăm alegerile, nu doar să intrăm în turul doi. Doar românii pot să spună dacă avem şanse”.

De asemenea, Firea a anunţat că va candida în 2020 la Primăria Capitalei.

”Cu siguranţă voi candida la Primăria generală a Capitalei”, a afirmat Firea, care a negat că acest lucru ar fi fost negociat cu conducerea partidului în schimbul susţinerii candidaturii Vioricăi Dăncilă.

Sursa : news.ro

Viorica Dăncilă, după votul CEx: "Cred că am şanse şi în faţa preşedintelui Klaus Iohannis"... Preşedintele Kaus Iohannis a semnat decretele de revocare din funcţii pentru Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan şi pentru nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x