Antena Căutare

General american, avertisment dur: „România ar putea fi ocupată de Rusia. Este zona în care Rusia desfășoară cea mai grea agresiune!”

România ar putea fi ocupată de Rusia. Acesta este avertismentul transmis de generalul american Benjamin Hodges. Acesta spune că dacă Alianța Nord-Atlantică nu face demersurile necesare pentru a-şi spori capabilităţile în regiunea Mării Negre, Rusia s-ar putea gândi să ocupe Odesa şi chiar România - potrivit publicaţiei Česke Noviny.

General american, avertisment dur: „România ar putea fi ocupată de Rusia. Este zona în care Rusia desfășoară cea mai grea agresiune!”
| hepta.ro

România ar putea fi ocupată de Rusia. Acesta este avertismentul transmis de generalul american Benjamin Hodges. Acesta spune că dacă Alianța Nord-Atlantică nu face demersurile necesare pentru a-şi spori capabilităţile în regiunea Mării Negre, Rusia s-ar putea gândi să ocupe Odesa şi chiar România - potrivit publicaţiei Česke Noviny.

„Aceasta este regiunea în care Rusia desfăşoară cea mai mare şi cea mai puternică agresiune. Dacă Occidentul nu face nimic în legătură cu anexarea Crimeii, este foarte posibil ca Odesa să fie următorul oraş ocupat şi, probabil, şi România”- a declarat fostul comandant al forţelor americane în Europa.

Generalul american se așteaptă ca, în următorii ani, să izbucnească un război între Statele Unite și China.

„Sper să nu am dreptate, dar mă uit la ceea ce face China, urmăresc ceea ce spun conducătorii săi şi văd o traiectorie care poate duce la un conflict. Acest posibil conflict va stabili sferele de influenţă în Pacific.”

Elena Udrea a aflat dacă cererea de azil politic în Costa Rica a fost aprobată. Declarația de ultimă oră a avocatului Ve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x