Antena Căutare

Klaus Iohannis, prima reacție după ce a fost invitat la o dezbatere publică de Dăncilă: ”PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre!”

Klaus Iohannis a fost invitat la o dezbatere publică de către Viorica Dăncilă, însă președintele României a refuzat această provocare. 

Astfel, în cadrul unui interviu acordat în fața sediului PNL, el a declarat că în următoarea perioadă se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii.

"PSD încearcă să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum - urmează să discut şi cu colegele şi cu colegii în şedinţa de campanie - că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi", a spus Iohannis, la sediul central al PNL, potrivit Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis conduce în primul tur al alegerilor prezidenţiale cu 37,49%, fiind urmat de candidatul PSD, Viorica Dăncilă, cu 22,69%, şi candidatul Alianţei USR PLUS, Dan Barna, cu 14,73%, după centralizarea rezultatelor din 19.407 secţii de votare, reprezentând 99,09% din total, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Mircea Preoţescu.

Turcan: Cei doi candidaţi din turul doi al prezidenţialelor au avut întotdeauna priorităţi complet diferite, înseamnă că... Comitetul Executiv al PSD se reuneşte astăzi; analiza rezultatelor alegerilor, strategia de campanie pentru turul al doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x