Antena Căutare

Membrii PSD vor picheta sediile PDL in semn de protest fata de arestarea lui Constantin Nicolescu

Social-democratii se pregatesc sa picheteze marti, cand va fi judecat cel mai probabil recursul lui Nicolescu, toate sediile PDL din tara, in semn de protest. Opozitia acuza faptul ca arestarea lui Constantin Nicolescu s-a facut la comanda politica.

"Traian Basescu stia de la Strasbourg ca fusese deja arestat pentru fapte de coruptie, desi la momentul la care a fost prezentat la instanta s-a spus ca este o problema cu sponsorizarea Arhiepiscopiei Muscelului. Traian Basescu stia el, la Strasbourg, inainte sa stie judecatorii ce se va intampla",


Democrat-liberalii sustin insa ca reactia Opozitiei este doar o obsesie anti-Basescu. "Instigarea la violenta, la neliniste sociala, crearea de tensiuni, fac parte dintr-un plan de a-l aduce la putere pe domnul Victor Ponta in functia de presedinte si pe domnul Adrian Nastase in functia de premier", este de parere Sever Voinescu, deputat PDL.

Constantin Nicolescu a fost acuzat de procurorii DNA Pitesti pentru luare de mita si trafic de influenta. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de magistratii Tribunalului Arges.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Primari din Arges,anchetati de DNA... Deputatul Marian Saniuta a demisionat din PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x