Antena Căutare

Mihail Boldea: Eram o marioneta in PDL. Plec din tara

PDL-istul Mihail Boldea a rabufnit vineri seara in emisiunea "Subiectiv" acuzand partidul democrat-liberal pentru abuzurile politice la care a fost expus in ultima vreme. De asemenea, acesta l-a numit vinovat pe deputatul Mircea Toader pentru acuzatiile care i se aduc.

Mihail Boldea este acuzat de inselaciune, fals si uz de fals intr-o afacere cu imobile si terenuri insa acesta isi sustine nevinovatia. Ba mai mult, a aruncat vina in dreptul altui coleg de partid.


"Toader Mircea Nicu este cel care conduce Galatiul si el ar putea fi in spatele a ce mi se intampla mie (acuzatiile de ... - n.r.). Motivele pentru care ar facea asta sunt pentru ca eu am plecat din partid, as putea sa lovesc foarte puternic in campania PDL la locale. Dar n-am nici o problema, ma lupt cu el pana dovedesc adevarul. Sustin foarte ferm acest lucru si daca nu-i convine, sa ma dea in judecata (Mircea Toader - n.r.), ca are sotia avocat", a declarat Mihail Boldea, in editia de vineri a emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

Deputatul parlamentar, fost membru PDL, facea parte dintr-un grup de infractional organizat, compus din 22 de persoane, grup destructurat de procurorii DIICOT.

Foto: gazetanord-vest.ro

Premierul propune convocarea unui Consiliu European Extraordinar... Antonescu: Puterea da tarcoale PNL si PSD, in speranta ca unul dintre aceste partide va trada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x