Antena Căutare

Miracol înainte de Crăciun pentru Elena Udrea! Ce se întâmplă acum în Costa Rica

Elena Udrea a primit recent o veste foarte bună. A fost anunţată că judecătorii au închis dosarul în care ANAF cerea executarea ei silită.

Elena Udrea a primit recent o veste foarte bună. A fost anunţată că judecătorii au închis dosarul în care ANAF cerea executarea ei silită.

Așa cum știm, o veste bună vine, de cele mai multe ori, însoțită de una proastă, se pare că ANAF a fost îndrumat de judecători să deschidă un alt dosar, al o instanță superioară.

Motivul? Juriștii au încurcat instanțele. Cu doar zi înainte să fie închisă, Elena Udrea era citată pe site-ul instanțelor de judecată în dosarul respectiv.

În urmă cu câteva luni, iubitul Elenei Udrea era optimist; spera la eliberarea mamei copilului său din închisoare: „Vorbim zilnic la telefon și, în ciuda distanței destul de mari, plănuim lucrurile împreună și le gestionăm ca un cuplu. Este un test pe care noi l-am trecut cu bine, până acum.”

sursa: antenastars.ro

Toți ROMÂNII vor fi ÎNFURIAȚI când vor afla asta. Unde se duc BANII! Este revoltător!... Anunț de ultimă oră din Costa Rica! Avocata Elenei Udrea şi a Alinei Bica a făcut dezvăluirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x